Kaia Kanepi võitis Maroko turniiri kvalifikatsioonis ka teise kohtumise

“Jõudsin Marokos Rabatis (WTA $250 000) kahe võiduga kvalifikatsiooni finaali,” teatas täna Kaia Kanepi Faecbookis. “Esimeses ringis võitsin Polina Leykinat (WTA 192) 7/5 6/2, teises ringis kohalikku marokolannat El Fahimit 6/1 6/1.

Eestlanna alistas naisüksikmängu kvalifikatsiooni teises ringis edetabelikohata 20-aastase Maroko tennisisti Abir El Fahimi kõigest 51 minutiga 6:1, 6:1, vahendas Delfi.

Ühe ässa löönud ja kolm topeltviga teinud Kanepi jõudis 12 murdepallini, millest suutis realiseerida seitse. El Fahimi patustas kaheksa topeltveaga ning kasutas seitsmest murdepallist ära kaks. Kanepi võitis mängu üldpunktidest 60 (91-st) ehk 65%.

Kvalifikatsiooni otsustavas ringis kohtub Kanepi hollandlanna Richel Hogenkampiga (WTA 139.)

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.