Liiklusreguleerija sai autolt löögi, juht lahkus sündmuskohalt

Eile kella 14.03 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Paldiski mnt 225 juures, kus esialgsetel andmetel teetööde alal liiklust reguleerinud 26-aastane naine püüdis takistada 43-aastase mehe juhitud sõiduauto Honda CR-V edasiliikumist, kui reguleerija sai löögi sõiduauto tahavaatepeeglilt. Reguleerija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Juht lahkus esialgu sündmuskohalt ning pöördus hiljem tagasi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 12.50 ajal oli liiklusõnnetus Ida-Viru maakonnas Kiviõli linnas Sämi-Sonda-Kiviõli 20. kilomeetril, kus sõiduautot Chrysler Grand Voyager juhtinud 45-aastane mees kaldus libedal teel vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastutuleva sõiduautoga Toyota Auris, mida juhtis 35-aastane naine. Toyota juht ja kaassõitjaid, 61-aastane naine ja 7-aastane tüdruk, toimetati Ida-Viru keskhaigla EMO-sse. Liiklusõnnetuse asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 15.29 paiku toimus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Vaivara vallas Sillamäe-Viivikonna maantee 4,3. kilomeetril, kus ilma kaitsekiivrita 14-aastane poiss tegi jalgrattaga ootamatu manöövri vasakule ja sai löögi möödasõidul olnud sõiduautolt Honda Civic, mida juhtis 30-aastane mees. Jalgrattur toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.

Eile kella 17.23 paiku oli liiklusõnnetus Ida-Viru maakonnas Vaivara vallas Tallinn-Narva maantee 206,1. kilomeetril, kus tundmatu jalgrattur liikus maanteel liiklusmärgi 70km/h mõjupiirkonnas ja tegi ootamatu pöörde vasakule ning sai löögi temaga samas suunas liikunud sõiduautolt Hyundai Santa Fe, mida juhtis 51-aastane Aleksei. Saadud löögist kukkus jalgrattur sõiduteele ja kaotas teadvuse. Kiirabi toimetas tundmatu meesterahva Narva haiglasse.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.