Eile sai neljas liiklusõnnetuses viga viis inimest

Eile kell 09.53 oli liiklusõnnetus Harjumaal Kose vallas Tallinn-Tartu-Võru- Luhamaa maantee 50. kilomeetril, kus 21-aastane Kadi sõitis sõiduautoga Mazda 3 teelt välja ning sõiduk rullus üle katuse. Sõiduki juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kell 13.40 oli liiklusõnnetus Rakveres Posti ja Laada tänavate ristmikul, kus 26-aastane mees sõitis sõiduautoga Audi A8 otsa peateel liikunud motorollerile, mida juhtis 35-aastane Andrei. Kokkupõrke tagajärjel paiskus motoroller otsa tee äärde pargitud sõiduautole Audi A6. Motorolleri juht toimetati Rakvere haiglasse.

Eile kell 16.05 oli liiklusõnnetus Tallinnas Telliskivi ja Rohu tänavate ristmikul, kus 40-aastane Andrei sõitis sõiduautoga Kia Sportage ette peateel liikunud sõiduautole Volkswagen Golf, mida juhtis 28-aastane Tõnis. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Kia vastu maja seina, liiklusmärki ja AS Starman kilpi. Kia juht ja Kias viibinud 35-aastane Marina toimetati kontrolliks Põhja-Eesti regionaalhaiglasse ning Kias kaasreisijana viibinud 2-aastane tüdruk Tallinna lastehaiglasse.

iIle kell 22.40 oli liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Tamsalu vallas Vajangu külas Tamsalu maanteel, kus alkoholijoobes 45-mees mees sõitis sõiduautoga Alfa Romeo otsa tõkkepuule. Sõiduki juht toimetati kontrolliks Rakvere haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 23 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.