HÕFF kutsub õpilasi ja õpetajaid avaseansile vaatama filmi koolivägivallast

Foto filmist "Kurjuse kangelased".
Foto filmist “Kurjuse kangelased”.

HÕFF ootab kõiki kooliõpilasi- ja õpetajaid festivali kõige esimesele filmiseansile reedel, 29. aprillil kell 15, kui näidatakse auhinnatud Hispaania koolivägivallast kõnelevat draamat “Kurjuse kangelased”.

Seansile järgneb saalis arutelu ja vestlus koolivägivalla teemal MTÜ Peaasi esindaja Daniel Soomeri ja laulja Helen Adamsoniga. Pilet seansile on kõigile 2 eurot. Film on hispaania keeles, inglise- ja eestikeelsete subtiitritega.

Filmi sisust:

Kooliaeg on kõige kehvem aeg: iga päev tähendab lõputut võitlust, sest ükski tähelepanematus ei jää karistuseta. Aritz, Estebian ja Sara on kolm heidikut probleemsete laste koolis. Ühes mahajäetud majas leiavad nad pelgupaiga, kus poest virutatud riideid ja alkoholi proovida. Terroriseerimine aga ei lõpe ja nii otsustavad nad võtta kasutusele karmimad abinõud

„Kurjuse kangelastes“ põimuvad hiilgavalt pinge, põnevus, paeluvad tegelased ja ootamatud lahendused, mis teevad sellest filmist meisterliku lavastuse. Suurepärane vägivalda, nooruse teadmatust ja lubatu-lubamatu piiril käimist käsitlev debüütfilm režissöör Zoe Berriatúalt. Film pälvis 2015. a Just Filmil noortežürii eripreemia.

Hõffi logo

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.