Lääne regioonis pidid päästjad nädalavahetusel inimestel abis käima kuuel korral

22. aprillil kell 17.16 teatati häirekeskusele tulekahjust Lääne–Saare vallas Tõlli külas. Päästjad selgitasid sündmuskohale jõudes välja, et põles välikäimla ning umbes viis ruutmeetrit kulu. Tulekahju kustutati kella 17.45 paiku.

Raplamaa:

25. aprillil kell 1.55 sai häirekeskus teate korstnapõlengust Rapla vallas Purila külas, kus teataja sõnul põles pelletitehase korsten. Päästjad said koos objekti valdajaga tulekahju kontrolli alla kella 3.44 paiku.

24. aprillil kell 15.07 teatati häirekeskusele tulekahjust Kohilas Kuusiku tänaval. Teataja sõnul põles majas sees olev saun. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et põles umbes üks ruutmeetrit sauna vahelage. Põleng kustutati kella 16.14 ajal.

23. aprillil kell 11.20 sai häirekeskus teate tulekahjust Märjamaa vallas Teenuse külas. Teataja sõnul tuli elumaja esimese korruse aknast suitsu ning kuulda oli suitsuandurit. Tema teada võis korteris olla ka inimene. Põlevasse korterisse sisenedes selgus, et põlesid tool, vaip ning põrand. Ruumist toimetati välja vanem naine, kes anti üle kiirabile. Kella 12.02 paiku tulekahju kustutati ning ruumid ventileeriti.

Järvamaa:

23. aprillil kell 3.02 sai häirekeskus teate abivajajast Türi vallas Säreveres. Sündmuskohale jõudnud leidsid päästjad vette kukkunud mehe, kes ei saanud omal jõul kaldale ning tõid ta sealt välja. Mees anti üle kiirabile.

22. aprillil kell 23.59 teatati häirekeskusele tulekahjust Türil, kus teataja sõnul oli kortermaja koridoris tunda kärsahaisu. Päästjad selgitasid välja, et ühes korteris olid korterielanikud jäänud magama ning pliidile unustatud toit oli kõrbema läinud. Korteris olnud täiskasvanu ning laps anti üle tervisekontrolliks kiirabile. Päästjad tuulutasid ruumid.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.