Marurahvuslane veebis: “Lööme selle valitsuse liikmed maha raisk!”

Screen Shot 2016-04-26 at 7.30.47

“Lööme selle valitsuse liikmed maha raisk!!!” kutsus eile Facebookis üles end Virgo Ku nime taha varjav inimene. Vihane kommentaar tuli selle peale, et Facebooki-kasutaja Jüri Kukk jagas eile oma seinal eelmise aasta vananenud infoga artiklit, milles kirjutati, et pagulaste üürilimiit kasvab veelgi.

Riigikogu liige Kalle Muuli vastas üleskutsele: “See valitsus ja riigikogu on need vanad seadused  just vastupidi – tühistanud. Nii et lööge aga maha jah. Loll olla on iga kodaniku põhiseaduslik õigus, keegi ei keela, laske aga käia. Järgmisena võiksite üles riputada mõne okupatsiooniaegse seaduse ja süüdistada ka selles praegust valitsust.”

“See valitsus teeb kõik, et eestlus hävitada, nii et vastama peab samaga,” leidis Virgo Ku. “Põhiseaduses ei ole lollusest mitte midagi räägitud. Küll aga räägib põhiseadus Eesti kultuuri ja rahva kaitsest ja seda mitte ridade vahelt. Ja seda see närune valitus ei tee. Järgmisena võikski praegust valitsust süüdistada okupatsiooniaegsetes seadustes. Väga hea mõte. Ansipi peaks kohtu ette tooma koerte kallale ässitamises meeleavaldajatele näiteks.”

Muuli: “Tooge jah. Näidake, et suudate kasvõi midagigi teha. Mitte ei ole niisama tühja jutu mees.”

Üles kutse postitanud veebikasutaja peamine tegevus Facebookis on muslimeid vägivallatsejatena ja tapjatena kujutavate postituste ning marurahvuslike ideede jagamine.

Screen Shot 2016-04-26 at 7.19.50

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.