Mees hüppas sõidu ajal autost välja ja sai viga

Eile kella 18.19 paiku oli liiklusõnnetus Tartus Jalaka tn 10 juures, kus 27-aastase Taavi juhitud sõiduautost BMW 525 hüppas sõidu ajal välja taga paremal istunud alkoholijoobes 30-aastane mees. Isik toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 07.30 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Raadiku tn. 8/1 juures, kus pargitud sõidukite vahelt sõiduteele jooksnud 7-aastane tüdruk sai löögi sõiduautolt Opel Astra, mida juhtis 64-aastane Riho. Jalakäija toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Eile kella 09.54 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Ehitajate tee 133 juures, kus 56-aastane Andrey sooritas veoautoga Scania R124 möödasõitu teepuhastusmasinast Mercedes-Benz Atego, millest samal ajal sõitis mööda mootorratas Jawa 125, mida juhtis 74-aastane Enn. Toimus kokkupõrge veoauto Scania ja mootorratta Jawa vahel. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 20.05 ajal oli liiklusõnnetus Pärnumaal Audru alevis Audru-Tõstamaa-Nurmsi tee 1. kilomeetril, kus 18-aastase noormehe juhitud sõiduauto Mercedes Benz 250D sõitis teega külgnevast parklast väljasõitu sooritades vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku sõiduautoga BMW 330D, mida juhtis 21-aastane noormees. BMW-s kaasreisijana viibinud 45-aastane Hannes toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kell 22.17 oli liiklusõnnetus Tallinnas Lootsi tn 3a juures, kus 41-aastane Vladislav sõitis sõiduautoga Toyota Avensis otsa ülekäigurajal sõiduteed ületanud helkurita jalakäijale, 48-aastasele Arvole. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 21 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.