HÕFFi raames on Grady Hendrixi õudusromaani „Horrorstör“ esmaesitlus

horrorsto_r

Grady Hendrix on Ameerika kirjanik, kellel on seljataga muljetavaldav kogemus New Yorgi Aasia õudusfilmide festivali korraldamisel. Hendrixit köidab õudus, kuigi inspiratsiooni saab ta kõigest, mis on näiliselt normaalne. Nii ongi tema raamatu „Horrostör“ tegevuspaik IKEA-laadne mööblikaubamaja, mis on kõige igapäevasem keskkond, milles tavaline inimene ei näe midagi hirmutavat.

Grady Hendrix toob osavalt sisse ühe aspekti, milleks on lõksus olemise tunne. See on klassikaline kummitava maja lugu, kus leiavad aset sünged paranormaalsused.

Raamatu esitlus on 30. aprillil Haapsalu kultuurikeskuses kell 14.30 ja Grady Hendrix on samuti kohal, kuigi video vahendusel. Kuulda saab, miks ta „Horrostöri“ kirjutas ja tal on ka eriline tervitus Haapsalu Fantaasia- ja Õudusfilmide Festivalile.

„Horrorstör“ on esitluse päeval saadaval väga magusa hinnaga ja garanteeritud on ka esmaklassiline lugemiselamus, mida toetab läbimõeldud kujundus raamatu kaante vahel.

Helios kirjastus OÜ

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.