HÕFF: Horrorstöri jutuvõistluse finaali said Marianne Lind, Maimur McKenzie, Kadi Kask, Janar Saaron ja Maigo Jõgi

horrorsto_r

Helios kirjastus koostöös Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivaliga kuulutas märtsi alguses välja Horrorstör-nimelise lühijutuvõistluse. Konkrusile laekus kümneid lugusid, lõppvõistlusele jõudsid Marianne Lind, Maimur McKenzie, Kadi Kask, Janar Saaron ja Maigo Jõgi.

Jutud olid oodatud kõigilt, kelle jaoks õudus- või fantaasiajutu kirjutamine põnev väljakutse tundus.

Jutuvõistluse finaal toimub Haapsalu kultuurikeskuses 30. aprillil algusega kell 16. Jutte kannavad ette näitleja Aivo Paljasmaa ja Haapsalu harrastusteatri SEE näitlejad Kersti Kaasik, Eve Merima ja Juhan Lehepuu. Kohal on juttude autorid ja spetsialistidest koosnev žürii koosseisus: Peeter Helme, Helmut Jänes, Mihkel Seeder ja Metsavana ehk Joel Jans. Žürii annab kõigile finalistidele professionaalset tagasisidet.

Publikul on ainukordne võimalus võitja valimisele kaasa elada, sest toimub ka rahvahääletus. Igaüks on oodatud oma lemmikule häält andma. Üritus on kõigile tasuta. Toimub võitjate autasustamine ja peavõidu saanud kirjanikku ootab ees kell 20.00 linastuva filmi “Saatana maiuspala” eel ka pidulik autasustamine ja õnnitluste jagamine.

Konkursi eesmärk oli anda ka sahtlisse kirjutajatele võimalus saada avaldatud autoriteks ning arendada Eesti fantaasiakirjanduse maastikku, eriti huvitavate õudusjuttude näol.

Helios kirjastus OÜ

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.