Vaata õhtul otseülekannet: Lihulas esinevad täna noored lauljad ja tantsijad

Vaata otseülekannet siit:

Täna õhtul kell 18 on Lihula kultuurimajas gümnaasiumi kevadine suursündmus, kus esinevad kõik klassid ja kust ei puudu ka külalisesinejad. Kes kultuurimajja ei jõua, saab sündmust jälgida veebiülekande vahendusel, vahendas Lihula Teataja.

Õpilaste esitustes kuuleb ainult eestikeelset muusikat ning on võimalik näha suurepäraseid tantsulisi etteasteid. Õhtujuhtidena astuvad üles Lihula noored Liisa Raavel, Regle Kurnim, Aleksander Saak ja Kuldar Veek.

Sündmuse vaheajal on avatud kultuurimaja kohvik, kus saab taastada energiavarusid ja osta kõhutäidet.

Lisaks näidatakse sel aastal reaalajas sotsiaalmeedias Twitter avaldatud postitusi, mis kannavad teemaviidet ‪#‎laulühendab‬.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.