Eile sai viga palju eakaid liiklejaid

Eile kella 08.33 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Majaka tn 28 läheduses, kus esialgsetel andmetel sooritas seni tuvastamata isik sõidukiga tagasipööret, mille käigus sõitis otsa vasakul pool teeservas liikunud 83-aastasele Mariale. Sõiduk lahkus sündmuskohalt Pallasti tänava suunas. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kella 11.30 ajal toimus liiklusõnnetus Valgamaal Tõlliste vallas Tõlliste-Kaku tee 3. kilomeetril, kus mopeedi Lifan juhtinud 60-aastane mees kaotas sõiduauto lähenedes mopeedi üle kontrolli ja kukkus. Kiirabi toimetas mopeedijuhi Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 13.56 paiku oli liiklusõnnetus Viljandimaal Suure-Jaani vallas Imavere-Viljandi-Karksi-Nuia mnt 30. kilomeetril, kus veoautot GAZ 53-14 juhtinud 54-aastane mees sooritas parempööret kõrvalteelt peateele ja kaotas sõiduki üle kontrolli, mille tagajärjel sõiduk paiskus vasakpoolsele küljele. Veoautos kaasreisijana viibinud 74-aastane Ants toimetati Viljandi haiglasse.

Eile kella 14.24 ajal oli liiklusõnnetus Tartus Soola tänaval, kus jalgrattaga mööda jalgrattateed sõitnud 19-aastane mees põrkas kokku paremalt poolt sõiduteed ületanud 78-aastase naisega. Jalakäija toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 17.30 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Asunduse tn 11 läheduses, kus 60-aastane Jaak alustas sõiduautoga Mercedes-Benz Sprinter tagurdamist ning sõitis otsa 88-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 10.43 paiku oli liiklusõnnetus Saaremaal Leisi vallas Laadjala-Karja mnt 23. kilomeetril, kus kruusateel sõiduautot Volkswagen Golf juhtinud 39-aastane mees nägi teel metslooma ning kaotas sõiduki üle kontrolli ja kaldus kraavi, mille tagajärjel paiskus sõiduk kolm korda üle katuse ja jäi pidama katusele. Sõiduauto juht toimetati Kuressaare haiglasse.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.