Haapsalu Golf ootab pühapäeval tasuta golfi mängima 

Golfipilt

Kevadpühal, 1. mail on taas üle-eestiline avatud tasuta golfiväljakute päev ja ilmselt jõuavad nüüd golfimurule ka need, keda 17. aprillil toimunud esimesel golfipäeval vihmasadu ja lõdisemapanev ilm huvist hoolimata koju jääma sundisid. Nagu esimeselgi korral, on kavas golfiteooria ABC ja ajaloo tutvustamine, siis proovitakse harjutusväljakutel kätt ja järgneb demotund päris väljakul.

Kõigi Eestimaa väljakute seas võtab huvilisi vastu ka Haapsalu Golfi väljak Läänemaal. Esimene golfipäev tõi sinna kümmekond inimest, kellele üritus naeru näole tõi ning mitmed neist lubasid golfi juurde jäädagi. Seal Eesti Golfi liitu esindanud Riina Paluvee rääkis ühest neiust, kelle noormees juba mängib golfi. Neiu tuli rajale, kus sai Riina käe all pool tundi õpetust, saatis pallid lendu ja ütles siis oma noormehele: “Nüüd hakkame koos golfi mängima!”

Koos Riina Paluveega Haapsalus käinud EGL peasekretär Piret Sepp ütles, et golfipäevade korraldamisest üksi ei piisa, inimesed peavad ise ka olema valmis midagi uut avastama ja neid ei saa lausa kättpidi golfi juurde tuua. Ta meenutab, kuidas üks paar jälgis autoaknast golfarite tegemisi, kuid autost välja ei tulnud ka kutsuva viipamise peale.

Loodetavasti leiab nüüd tee Haapsalu golfiväljakule rohkem inimesi, kellel volbriööst energiat üle jääb.

Samasugune üritus on veel kavas ka 5. juunil. Registreeruda saab internetilehel golf.ee või klubi kodulehel.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.