Eile oli Haapsalus Rannarootsi muuseumis jääräime teemapäev, Arvo Tarmula fotonäituse “Näoga mere poole” avamine ja Rannaretk.

Merekultuuriaasta aprillikuu viimase rannaretke märksõnadeks olid Haapsalu sall, Valge Daam, Iloni Imedemaa, piiskopilinnus, raudteejaam, rannarootslaste pealinn ning ravimuda.

Rannaretkel käis pildistamas Rita Helisma:

“Kõik oli suurepärane ja ilm nauditav. Siinkohal kutsun hobifotograafe ja muidu toredaid inimesi külastama lugupeetud Arvo Tarmula fotonäitust, mis on Rannarootsi muuseumi õuele põnevalt üles seatud. Väga lihtne, samas uhke ja kaunis. Rannarootsi muuseumi direktor Ülo Kalm, keda on Läänemaa kultuuripärli tiitliga pärjatud, usub, et kui midagi väga tahta ja oma tegemistesse uskuda, tulevad ka toetajad ja kõik soovitu saab teoks. Aitäh Ülo Kalmule sisuka päeva eest.”

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.