Põdrale otsa sõitnud autos sai viga 40-aastane naine

Eile kella 03.40 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Saue vallas Tallinn-Pärnu-Ikla mnt 22. kilomeetril, kus sõiduautole Toyota Avensis, mida juhtis 39-aastane mees, jooksis ette sõiduteed ületanud põder. Õnnetuse tagajärjel toimetati sõidukis viibinud 40-aastane naine Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 17.52 ajal oli liiklusõnnetus Pärnus Akadeemia tänaval, kus ilma kaitsekiivrita 43-aastane Piret kaotas kontrolli maastikusõiduki Valenti Racing LT 750A üle ning sõiduk paiskus ümber. Sõidukijuht toimetati Pärnu haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 17 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Ärandatud sõidukid:

Lääne prefektuurist varastati must Toyota Celica numbrimärgiga 330MNK (1991. a.)

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.