Eile sai õnnetustes viga seitse inimest, neist neli olid jalgratturid

Eile kella 11.20 ajal oli liiklusõnnetus Järvamaal Koeru vallas Mäeküla-Koeru-Kapu tee 22. kilomeetril, kus 36-aastane Piret sõitis sõiduautoga Volkswagen Vento kõrvalteelt ette peateel liikunud mootorrattale Kawazaki ZZR 1200, mida juhtis 37-aastane Marek. Mootorrattur toimetati Paide haiglasse.

Eile kella 14.29 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Männiku tee 115 juures, kus 33-aastane Ivan sõitis sõiduautoga Honda Accord parklasse parempööret sooritades ette samas suunas liikunud jalgratturile, 52-aastasele mehele. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 14.35 ajal oli liiklusõnnetus Pärnus Uus Sauga ja Jaani tänavate ristmikul, kus 40-aastase Martini juhitud sõiduautole Saab 9-3 keeras ette vasakul pool teed samas suunas liikunud jalgrattur, 76-aastane Mikhail. Jalgrattur toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kell 17.08 oli liiklusõnnetus Tallinnas Telliskivi tn 60a juures, kus 46-aastane mees sõitis sõiduautoga BMW X6 parempööret sooritades otsa jalgrattateel sõitnud jalgratturile, 32-aastasele Siimule. Jalgrattur toimetati Lääne-Tallinna keskhaiglasse kontrolli.

Eile kell 16.20 oli liiklusõnnetus Tallinnas Rannamõisa tee. 6 juures, kus 37- aastane Annika sõitis sõiduautoga Mercedes-Benz C200 tagant otsa tema ees peatunud sõiduautole Honda CR-V, mida juhtis 43-aastane Dmitri. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Honda omakorda otsa ees seisnud 62-aastase Toomase juhitud sõiduautole Nissan Note, mis paiskus seejärel otsa ees seisnud sõiduautole Volvo XC 70, mida juhtis 43-aastane naine. Hondas kaasreisijana viibinud 55-aastane Irina toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 21.12 toimus liiklusõnnetus Tartumaal Tähtvere vallas Vorbuse-Kardla tee 2. kilomeetril, kus 47-aastane Andrey sõitis mootorrattaga BMW 1100S kurvis teelt välja põllule. Mootorrattur toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kell 21.22 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pallasti ja Katusepapi tänavate ristmikul, kus seni tuvastamata juht tagurdas sõiduautoga Ford Turnier otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale, 19-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 31 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.