Michal: EKRE on end ise viinud või viimas isolatsiooni

Kristen Michal. F: reform.ee
Kristen Michal. F: reform.ee

Postimehele andis intervjuu Reformierakonna üks juhte Kristen Michal, kes leiab, et presidendivalimistel pole EKRE-l valijameeste kogus mingit edumaad ja uue riigipea väljasõelumisel mängib Reformierakonna asemel pearolli Keskerakonna “läänetiib”.

“Algus on konarlik olnud,” iseloomustas Michal senist seisu presidendivalimisteks valmistumisel. “Kõik teavad, et presidendivalimised seisavad ees, aga pole ühist positsiooni või kokkulepet, kust hakata edasi selge joonise järgi tegutsema. Teistest küljest, on neid kes naudivad toimuvat. Kes heatahtlikkusest, kes kaasaelamisest, kes mingite muude tunnetega. Mõned asjad on läinud ka üle piiri, näiteks vanemate üle arutamine ei ole Eestile omane.”

EKRE-st rääkides ütles Michal, et “Ameerikas on ütlemine, et kui kõnnib nagu part ja prääksub nagu part, siis ongi… part”. Tema sõnul hakkab trendina praegu silma, et EKRE on ise end isolatsiooni viinud või viimas. “EKRE-l oli pärast valimisi kaks võimalust: üritada end koalitsioonikõlblikuks teha, otsides kontakte ja ühisosa, või siis koostöö Edgar Savisaare tiivaga. Avalikkus teab, et sealt nad tuule tiibadesse said ja koostöö on olnud soe. “Edgari kasvuhoones” – kui nii võib Tallinna TV ja kogu selle mehhanismi kohta öelda – on nad kasvanud. Täna on nad aga oma tegevuse ja väljaütlemistega viimas end isolatsiooni,” selgitas ta.

Pikemalt loe intervjuud siit.

4 Responses to "Michal: EKRE on end ise viinud või viimas isolatsiooni"

 1. Ets   2. mai 2016 at 15:50

  Michal vist räägib siin Reformi isolatsioonist ? Nii palju vargust ja korruptsiooni justkui ei mäleta ammu enam ?! Küll Michali irve ka näolt kaob 🙂

  Vasta
 2. Jüri Kukk   2. mai 2016 at 16:13

  Poissminister unistab õige suurelt. Õige oleks ehk “Reformierakond on end ise viinud või viimas isolatsiooni2. Kas noorel mehel poleks juba aeg unistusi ja reaalsust mitte segi ajada?

  Vasta
 3. muri   2. mai 2016 at 17:07

  Eks reformierakond on ise Edgari ja Keskerakonnaga väga lähedastes sidemetes olnud, aeg ajalt vastandumisest palju tuult tiibadesse saanud, koos parkettidel kõndinud ja Michal on isegi TTVs rõõmsalt kommentaare andnud. Nii et ei saagi nagu aru, kellest jutt nüüd. Reform võiks pärast autorollosid ja tallinna sadamat üldse nurgas häbenema. Õigusriigis neil enam ammu parketile asja ei oleks, aga noh, küll see lõpuks selgub,kes isolatsioonis on ja kes mitte.

  Vasta
 4. mari   3. mai 2016 at 07:31

  Eestlaste kõnekäänd: “Kui kõnnib nagu varas ja varastab nagu varas, siis ongi varas” 😀

  Vasta

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.