Tänasest saab raha küsida Läänemaa lastega seotud projektidele

epiim

Täna algas heategevuskampaania Epiim Eesti Laste Heaks, mille raames kogutakse kuu ajaga kokku parimad lastega seotud ideed ning toetatakse nende elluviimist juba sel suvel kümnete tuhandete eurode eest.

Eesti piimafarmeritele kuuluva Epiima juhatuse esimehe Jaanus Muraka sõnul viidi eelmisel aastal koostöös MTÜ-ga Koos Laste Heaks alanud kampaania raames ellu enam kui 30 000 euro eest laste unistusi. “Sel aastal loodame koos kõigi Eestimaa inimestega seda summat veelgi kasvatada, sest palju vahvaid soove jäi mullu täitmata,” nentis Murakas ning lisas, et kuni mai lõpuni annetab Epiim igalt müüdud juustupakilt kümme senti Eesti laste heaks loodud heategevusfondi.

Kampaania patrooni ja žürii liikme Hanna-Liina Võsa sõnul otsitakse üle Eesti just niisuguseid projekte, mis looks lastele
uusi ja arendavaid vaba aja veetmise võimalusi. “Mina soovitangi laste endi käest küsida, millest nad oma kodukandis kõige rohkem puudust tunnevad või mis neile enim rõõmu valmistaks,” lausus Võsa. Ta märkis, eelmisel aastal leiti niiviisi väga erilisi soove alates kiige- ja keksuplatsidest lõpetades robootikaringi ja merepäästjate laagriga.

Selle aasta esimese projektina toetas Epiim Eesti Laste Heaks täna toimunud avaüritusel Hanna-Liina Võsa eestvedamisel loodavat uut laste muusikalikooli kinkides koolile vajaliku noodijoonestikuga tahvli. Kõigi teiste ideid oodatakse kuni 15.
juunini aadressil www.epiim.ee/lasteheaks.

Igat projekti toetatakse kuni 3000 euroga ning see peab olema ellu viidud aasta lõpuks.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.