Üle Eesti sai avariides viga kuus inimest

Eile kella 10 ja 11 vahel oli liiklusõnnetus Järvamaal Türi linnas F.J. Wiedemanni tn 13 juures, kus 63-aastase mehe juhitud haagisega sõiduauto Toyota Corolla jäi maastikule kinni. Sõiduauto ja haagise vahele sõidukit lükkama läinud 60-aastane naine sai sõiduki liikuma hakkamisel kärult löögi ning kukkus käru alla. Kannatanu toimetati 3 tundi hiljem kodust kiirabiga Paide haiglasse.

Eile kell 11.34 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Vabaduse pst 41a juures, kus 31-aastase Sergei juhitud veoauto Scania P 270 sõitis tagant otsa ees pidurdanud sõiduautole Volkswagen Golf, mida juhtis 60-aastane Natalja. Volkswagenis kaasreisijana viibinud 67-aastane Ljudmilla toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 12.38 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Estonia pst 15 juures, kus alkoholijoobes 48-aastase Rita juhitud sõiduauto Seat Ibiza kaldus parempoolses kurvis vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku sõiduautoga Mercedes-Benz S500, mida juhtis 43-aastane Veiko. Seati juht toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kella 14.33 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Ahtri tn 2 ja Laeva tn 2 vahel, kus 64-aastane mees sõitis sõiduautoga Renault Kangoo otsa ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale, 20-aastasele naisele. Jalakäijale andis kiirabi kohapeal esmaabi.

Eile kella 16.20 ajal toimus liiklusõnnetus Ida Virumaal Jõhvis Narva mnt 4b, kus bussi Scania Irizar juhtinud 48-aastane Pavel pidurdas enne ülekäigurada, et vältida alaealisele jalgratturile otsasõitu. Pidurdamise tagajärjel kukkus peaga bussi esiklaasi bussis väljumist oodanud reisija, 68-aastane Svetlana. Kiirabi toimetas reisija Ida Viru keskhaiglasse kontrolli.

Eile kell 19 oli liiklusõnnetus Harjumaal Vaida alevikus Vana-Tartu mnt 12 juures, kus jalgrattur, 47-aastane Veigo sõitis teekatte vajumise tagajärjel tekkinud lohku ja kukkus. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 12 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Ärandatud sõidukid: Lõuna prefektuurist on varastatud musta värvi Dinli Centhor 700 (ATV), numbrimärk on 97BE.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.