Autode ahelavariis sai viga tüdruk

Eile kella 17.56 ajal reastus 52-aastane Vasily sõiduautoga Opel Zafira Tallinnas Sõle tänaval bussitaskust välja pööranud trollibussi tõttu esimeselt sõidurajalt teisele sõidurajale ja sõitis tagant otsa teisel sõidurajal seisvale ja vasakpöörde võimalust ootavale sõiduautole BMW 520, mida juhtis 40-aastane Sergei. BMW liikus saadud löögist otsa tema ees seisnud sõiduautole Nissan Almera, mida juhtis 32-aastane Veiko. BMW-s kaasreisijana viibinud 10-aastane tüdruk toimetati Tallinna lastehaiglasse kontrolli.

Eile kella 8.42 paiku oli liiklusõnnetus Põlva maakonnas Räpina-Rasina mnt esimesel kilomeetril. 29-aastane naine kaldus mootorrattaga Honda lauges paremkurvis tee servas lahtisele kruusale ja kaotas kontrolli sõiduki üle ning sõitis kraavi. Kiirabi toimetas kannatanu kontrolliks Põlva Haiglasse

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 8 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.