Eile sai liiklusõnnetustes kannatada seitse inimest

Eile kella 10.18 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Mere puiesteel, kus 54-aastane mees põrkas sõiduautoga Volkswagen Touran parkimisalalt väljudes vasakpööret sooritades kokku teisel sõidurajal liikunud mootorrattaga BMW, mida juhtis 34-aastane mees. Mootorrattur toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kella 13.10 paiku oli liiklusõnnetus Tallinnas Narva maantee ja Jõe tänava ristmikul, kus liinibussi MAN juhtinud 54-aastane mees pidurdas järsult, mille tagajärjel kukkus bussis 66-aastane naine. Esialgsetel andmetel oli juht sunnitud pidurdama kuna tema ees sõitnud juht pidurdas ja sooritas parempöörde Jõe tänavale. Reisija toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kella 14.59 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Järveotsa tee ja Akadeemia tee ristmikul, kui bussi Volvo S6 juhtinud 50-aastane mees pidurdas esialgsetel andmetel vasakult poolt ette pööranud sõiduauto tõttu järsku ja bussis kukkus 89-aastane naine. Kannatanu toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 15.50 paiku oli liiklusõnnetus Tallinnas Kolde puiestee 102 juures, kus 84-aastane mees sõitis sõiduautoga Opel Corsa otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud 57-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 19.08 tegi 32-aastane naine Tallinnas Kopli tänaval sõiduautoga Mazda 6 42-aastase mehe juhendamisel õppesõitu. Juht soovis sooritada vasakpööret, kuid sõiduki mootor seiskus paar korda. Lõpuks vasakpööret sooritades põrkas Mazda kokku temast vasakult möödasõitu alustanud trolliga Solaris Trollino, mida juhtis 67-aastane mees. Mazdat juhtinud naine toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 19.36 ajal sõitis 28-aastane naine sõiduautoga Volvo S60 Tallinnas Ristiku tänavalt Kolde puiesteele vasakpööret sooritades otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületavale 26-aastasele naisele. Sõidukijuht sõitis sündmuskohalt minema ja helistas hiljem politseisse. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 19.38 kaotas 24-aastane naine Harjumaal Kose vallas Äksi-Harmi-Riidamäe tee esimesel kilomeetril kontrolli sõiduauto Mazda 323 üle ja sõitis vasakule teelt välja. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 13 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.