Eesti paarisaeruline neljapaat tuli Euroopa meistriks

sõudeliit

Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo, Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Andrei Jämsä võitis Saksamaal Brandenburgis peetavatel Euroopa meistrivõistlustel Leedu ja Venemaa ees kuldmedali, teatas Delfi.

2000 meetri pikkust distantsi alustas selgelt kõige paremini tugev Venemaa nelik, Eesti püsis idanaabrite järel teisel kohal. Otsustava lükke tegi meie paatkond võistluse viimasel kolmandikul, mil venelased, kes olid hetkeks edu kasvatanud juba paadipikkuseks, kätte saadi ning kohe ka seljataha jäeti.

Venelastest õnnestus lõpus mööduda ka Leedu kvartetil, kes sarnaselt Eestile oli finaali pääsenud läbi eilse vahesõidu.

Avapäeval Euroopa meistrivõistluste eelsõidus kolmandaks platseerunud Eesti paarisaeru neljapaat parandas laupäevases vahesõidus vea ning liikus elegantse võiduga finaali.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.