Eilsed õnnetused: viga sai kolm inimest

Eile kella 01.30 ajal oli liiklusõnnetus Valga linnas Vabaduse tänaval, kus jalgrattaga sõitnud alkoholijoobes 54-aastane mees kukkus. Juhtunut pealt näinud politseipatrull kutsus isikule kiirabi, kes toimetas ta Valga haiglasse.

Eile kell 14.38 teatati liiklusõnnetusest Võrumaal Haanja vallas Kose-Käbli maantee 15. kilomeetril, kus alkoholijoobes 30-aastane mees sõitis mopeediga Taotao teelt välja kraavi vastu puud. Mopeedijuht toimetati Lõuna-Eesti haiglasse.

Eile kella 23.00 paiku toimus liiklusõnnetus Viljandimaal Tarvastu vallas Tänassilma-Treieri tee 6. kilomeetril, kus sõiduautoga Opel Vectra sõideti 90-kraadises vasakkurvis teelt välja kraavi. Sõiduki juurest toimetati Viljandi haiglasse 24-aastane mees. Sõiduki juht on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 22 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.