Lihula jalgpalliklubi murdis needuse ja võitis esimest korda Kernu Kadaka tiimi

lihula jk Liset Kuusik
Lihula meeskond: F: Liset Kuusik.

III liiga viiendas voorus võõrustas Lihula JK eile Kernu Kadaka jalgpalliklubi. Kodustaadioni eelis ja toetavad fännid aitasid Lihula JK 4:1 võiduni, vahendas Lihula Teataja.

Needus murtud

Lihula JK on eelnevatel hooaegadel Kernu Kadakaga kohtunud kuus korda. Kuue peetud mängu jooksul pole Lihula JK kordagi suutnud Kernut võita – kaks korda on mängitud viiki ning neli korda on Kernu lahkunud võitjana. Seitsmenda korraga sai needus murtud ning Lihula JK sai kaua oodatud võidu.

Tugev kaitse ja edukad rünnakud

Lihula läks mängule vastu kindlalt. Vastased olid ammused tuttavad, mistõttu oli Lihula vastaste mängustiilist teadlik. Kernu pikad pallid andsid Lihula kaitsjatele palju tööd, kuid Lihula kaitseliin – Randel Plaas, Kaarel Pikkmets, Rasmus Paulus, Horre Kruus – tegi oma tööd hästi.

Lihula avavärav sündis juba mängu esimestel minutitel, kui Madis Sibul suunas palli peaga Kernu väravavahi seljataha. Esimese poolaja keskel jäi pall korra veel Kernu väravavahile püüdmatuks, kui Madis lõi postipõrkest palli sisse. Esimene poolaeg lõppes Lihula 2:0 eduseisuga.

Pikemalt loe Lihula Teatajast.

Tekst ja fotod: Liset Kuusik

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.