Eilne päev liikluses: üks hukkunu ja seitse kannatanut

Liiklusõnnetus Pärnumaal Häädemeeste vallas. F: Politsei.
Liiklusõnnetus Pärnumaal Häädemeeste vallas. F: Politsei.

Eile kell 05.09 oli liiklusõnnetus Pärnumaal Häädemeeste vallas Tallinn-Pärnu-Ikla mnt 172. kilomeetril, kus 26-aastane mees sõitis sõiduautoga Ford Fiesta teelt välja sõiduki vasaku küljega vastu puud. Juht ja sõidukis viibinud 23- aastane naine ning 27- aastane mees toimetati Pärnu haiglasse. 27- aastane mees suri haiglas. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kell 11.12 oli liiklusõnnetus Tallinnas Majaka tänava ja Peterburi tee ristmikul, kus 85-aastane mees ületas sõiduautoga VAZ 21063 ristmikku foori keelava tulega ja põrkas kokku vasakult lähenenud trammiga Caf. Kokkupõrke tagajärjel paiskus sõiduauto VAZ üle eraldussaare vastassuunda ning sealt edasi kõnniteele. Sündmuskohalt toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse sõiduki juht ja sõidukis viibinud 84-aastane naine. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kell 15.58 oli liiklusõnnetus Tallinnas E. Vilde tee 85 juures, kus 63-aastne mees pidurdas järsult liinibussiga MAN, et vältida tagant otsasõitu ees pidurdanud sõiduautole. Pidurdamise tagajärjel kukkus bussis reisijana viibinud 22-aastane naine. Reisija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 18.24 oli liiklusõnnetus Tallinnas Õismäe tee 134 juures õuealal, kus 37-aastane mees sõitis sõiduautoga Opel Vectra otsa kõnniteelt sõiduteele sõitnud jalgratturile, 35-aastasele naisele. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 22.06 oli liiklusõnnetus Võru linnas Katariina allee jalgrattateel, kus alkoholijoobes ja kaitsekiivrita 58-aastane Mati kaotas jalgratta üle kontrolli ja sõitis vastu maja aeda. Kiirabi toimetas jalgratturi Võru haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 11 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Varastatud on kaks sõiduautot. Põhja prefektuurist läks kaduma valge Opel Omega (1191) numbrimärgiga 114ATP.

Lõuna prefektuurist varastati 1995. aasta Nissan Sunny. Auto on sinine ja kannab numbrimärki 427AMR.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.