Politsei eest ära sõitnud ATV juht suri haiglas

30. aprillil sattus Pärnus Akadeemia tänaval avariisse ATV, mille juht oli eelnevalt eiranud politsei peatumismärguannet. “Liiklusõnnetuses osalenud naine suri saadud vigastustesse reedel, 6. mai õhtul. Politsei avaldab kaastunnet hukkunu lähedastele,” teatas täna Politsei- ja piirivalveamet kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Ruth Vilusaar.

30. aprillil kell 17.36 sai häirekeskus teate, et Pärnus Riia maanteel sõidab kesklinna suunas ATV, mille juht ei kanna kiivrit ning on arvatavasti joobes. Politsei reageeris koheselt ning asus sõidukit otsima. Politseipatrull märkas 40-ndates eluaastates naise poolt juhitud ATVd veidi aega hiljem Oja tänaval ning andis juhile peatumismärguande, mida juht eiras. Naine lisas seepeale kiirust, liikudes edasi Tallinna maanteed mööda kesklinna poole ning ületas silla.

Seejärel suundus ta Akadeemia tänavale, kus kaotas oma juhitud sõiduvahendi üle kontrolli. Naine sõitis üle äärekivi, mille tagajärjel paiskus ATV külili. Juht sai vigastada ning kiirabi viis ta Pärnu haiglasse, kus ta läinud reedel suri.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.