Liikluses sai viga neli inimest

Eile kell 08.48 oli liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu mnt 6 juures, kus sõiduautost väljunud 15-aastane noormees astus sõidukite vahelt välja ja sai löögi liinibussilt MAN Lions City, mida juhtis 71-aastane mees. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kell 07.55 oli liiklusõnnetus Tallinnas J. Smuuli teel, kus 61-aastane Raimo sõitis sõiduautoga Ford Mondeo parempööret sooritades otsa reguleeritud jalakäijate ülekäigurajal rohelise lubava tulega sõites teed ületanud jalgratturile, 34-aastasele naisele. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kell 14 oli liiklusõnnetus Võrumaal Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa 255. kilomeetril, kus 50-aastase mehe juhitud sõiduauto Seat Cordoba kaotas teadmata põhjustel juhitavuse ja sõitis teelt välja, rulludes üle katuse. Juht ja sõidukis viibinud 51-aastane naine toimetati Võru haiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 27 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.