Politsei pidas Tallinnas kinni Soomes raviasutusest põgenenud ohtliku mehe

Täna õhtupoolikul kella poole üheksa paiku pidas politseipatrull Kopli tänaval kinni noormehe, kes oli mõne päeva ees Soomes psühhiaatriahaiglast põgenenud.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juhi Urmet Tambre sõnul pidas politsei mehe kinni pärast seda, kui tähelepanelik inimene teatas häirekeskusele, et ta on märganud meedias levitatud piltidel nähtud meest Kopli tänaval kõndimas. „Kaks politseipatrulli saadeti piirkonda kontrollima ning kell 20.20 pidasid politseinikud Soomes tagaotsitava mehe kinni. Mees kinnipidamisel vastupanu ei osutanud,“ ütles Tambre.

Politsei tänab kõiki inimesi, kes operatiivselt mehe asukohast häirekeskusele teada andsid. „Teatajatest oli väga palju abi. Politseile laekus hulgaliselt kõnesid ning suuresti nende kaasabil õnnestus mees paarikümne minutiga tabada. Mul on hea meel, et inimesed olid tähelepanelikud. Tundus nagu meil oleks täna olnud väljas mitu lisapatrulli,“ rääkis Tambre.

Kinni peetud noormehega tegeleb edasi Soome politsei.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.