Veokilt löögi saanud 5-aastane poiss hukkus, vastu puud sõitnud autos sai viga 4 inimest

Eile kella 18.55 ajal oli liiklusõnnetus Valga maakonnas Puka vallas Ametmäe – Punga – Rebaste tee 6,6 kilomeetril, kus veoautot Scania juhtinud 46-aastane mees sõitis otsa maanteeservas liikunud 5-aastasele poisile, kes hukkus sündmuskohal. Liiklusõnnetuse täpsed asjaolud on väljaselgitamisel.

Eile kell 19.50 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Kose vallas Tade külas Kose-Uuemõisa-Saula teel, kus esialgsetel andmetel alkoholijoobeseisundis ja vastava kategooria juhtimisõiguseta 24-aastane mees juhtis sõiduautot Mazda 323 ning kaotas juhitavuse ja sõitis teelt välja vastu puud. Sündmuskohalt toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse autojuht ja sõidukis kaasreisijatena viibinud kolm meest (19a, 20a, 21a). Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 13.05 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas P.Pinna tänav 19 juures, kus sõiduautot Audi A6 juhtinud 37-aastane Jekaterina tagurdas otsa sõiduki taga liikunud 80-aastasele Tamarale. Jalakäija toimetati kontrolliks Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 20.43 ajal oli liiklusõnnetus Tartus Lunini ja Riia tänava ristmikul, kus sõiduautot Citroen C4 juhtinud 23-aastane Kristiina sõitis ristmikule, kui paremalt küljelt kõnniteelt sõitis ristmikule jalgrattur, 26-aastane Kadi, kes sõitis vastu autot. Kiirabi toimetas jalgratturi Tartu Ülikooli kliinikumi traumapunkti.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 8 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.