Impeerium mõraneb, Savisaar punub kättemaksuvõrku

Tallinn keeb nagu nõiakatel, kirjutab Eesti Päevalehes Kärt Anvelt. Ennustatakse, et lähiajal on oodata kohtu otsusega linnapea ametist eemaldatud Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare vastuaktsiooni in corpore tema vastu pöördunud abilinnapeadele.

Rünnakut oodatakse juba ammu ja mitme keskerakondlase kinnitusel on märke, et veel enne suurt suve võib Savisaar midagi ette võtta.

Abilinnapead Taavi Aas, Eha Võrk, Merike Martinson, Mihhail Kõlvart, Arvo Sarapuu ja Kalle Klandorf käisid 20. märtsil Hundisilmal. Neid ajendas Savisaare juurde minema Keskerakonna olukord ja siiras soov tuua erakonna eri pooled läbirääkimiste laua taha. Savisaarele tehti ettepanek: loobu linnapea kohast ametlikult ja tule volikokku, muidu variseb kõik kokku. Selle asemel et kompromisse otsida, sõimas Savisaar heade soovidega tulnud inimesed neid solvates läbi ja pani nad oma musta nimekirja.

Pikemalt loe Eesti Päevalehest.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.