Täna on Haapsalus tantsupidu – vaata täpsustatud ilmateadet

Täna kl 16.30 alustab ligi tuhat rahvatantsijat Haapsalu veetorni juurest rongkäiku läbi linna piiskopilinnusesse, kus peetaks iga-aastast tantsupidu. Nii tantsijail kui ka pealtvaatajail tasub end vihmakindlalt ja soojalt riietada, sest ennustus näitab peo kõrghetkeks veelgi halvemat ilma kui paar päeva tagasi.

Ilmaportaali Wunderground prognoos näitab, et kell 16-18 on sooja 15 kraadi, siis läheb kraadi võrra soojemaks.

Kuna õhuniiskus on üle 80 protsendi ja puhub tuul, siis see vähendab soojatunnet.

Paari päeva eest näitas ilmakaart, et rongkäigu ajal on vihmavõimalus 83 protsenti. Nüüd on vihmavõimalus suurenenud veelgi. Kl 16 on see 92 protsenti ja kl 17 94 protsenti. Seejärel on õrn lootus, et vihma jääb vähemaks, sest kella 18-st alates väheneb vihmavõimalus 73 protsendile. Päikest ei paista kogu peo vältel, sest pilvisus on 100 protsenti.

Korraldajad on lubanud, et vihma korral pidu ära ei jää, nagu see pole jäänud ära ka mitmel varasema aasta vihmasel tantsupeopäeval, sest rahvarõivaste peale saab panna vihmakeebid. Pealtvaatajad võiksid ka pigem vihmakeepe kasutada, sest vihmavarjud võivad teiste pidulist vaadet segada.

Screen Shot 2016-05-14 at 8.45.49 Screen Shot 2016-05-14 at 8.45.38

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.