Ridala vallas põles saepurupunker

13. mail kell 20.23 teatati häirekeskusele põlengust Ridala vallas Nõmme külas. Teataja sõnul põles saepurupunker. Päästjad lokaliseerisid põlengu kell 21.30 ning hakkasid saepuru punkrist välja vedama, et tulekolletele ligi pääseda. Kell 22.28  kustutati tulekahju lõplikult.

Järvamaa:

14. mail kell 00.07 sai häirekeskus teate põlengust Paides Mündi tänaval. Päästjad selgitasid välja, et põles kulu ning võsa. Kell 00.25 põleng likvideeriti.

Lääne-Eesti pommigrupp:

15. mail leidis Saaremaal Pöide vallas kodanik metsas jalutades granaadi sarnase eseme. Sündmuskohale jõudes selgus, et leitud on käsigranaat. Otsustasime leiukohta kontrollida metalliotsijaga ja leidsime lisaks veel ühe käsigranaadi. Mõlemad granaadid hävitati leiukoha lähedal.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.