Test: Täna müüki jõudva eestlaste elektrirolleriga saab tunda end superstaarina

F: stigobike.com
F: stigobike.com

Kolm aastat tagasi teatasid meediaväljaanded, et peagi on maailma vallutamas eestlaste arendatud elektriroller Stigo, kirjutab Geenius.ee. Tegelikult on juttu olnud sellest varemgi, sest juba kuus aastat tagasi oli Eesti elektriroller tänavatele tungimas. Aga kaua tehtud kaunikesena esimesed Stigo elektrirollerid jõuavad müügile alles täna.

“Enne Stigo testimist olin sellest varem juba korduvalt kuulnud ning mulle tuli üllatusena, et toode ei ole veel müügil,” kirjutab Ronald Liive. “Esimest korda Stigo selga istununa olin väikse mootori väleduses üllatunud. Ma ei olnud valmis selleks, et elektrimootor tuleb minu vedamisega sedavõrd lihtsalt toime.

Kiirendusmoment on võrreldav teiste elektrisõidukitega, kus on see samuti väga nobe. Kuigi tootja sõnul on Stigo maksimumkiirus 25km/h, siis mina sain kõige rohkem kätte 23km/h. Kiiruse osas tuleb arvestada mitme faktoriga, sõitja raskusega, aku täituvusega, teeolude ning tuulega. Olgu ka mainitud, et kiirus on piiratud Euroopa Liidus kehtiva regulatsiooni tõttu, mis ei luba sellise elektrisõidukiga sõita kiiremalt kui 25km/h.”

Loe pikemalt Geeniusest.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.