Toto Cutugno Haapsalu kontserdile on jäänud vaid üksikud piletid – vaata videot Cutugno hiilgeajast


Itaalia kultuuri- ja veinipäevadel Haapsalu piiskopilinnuses esineva Toto Cutugno kontsert on osutunud äärmiselt populaarseks, sest juba on müüdud 95 protsenti piletitest. Viimati võõrustas Haapsalu piiskopilinnus nii palju külalisi 10 aastat tagasi, mil esines Status Quo.

Toto Cutugno on nn “tõelise itaallase” kehastus. Tema laulud on maailmas enim mängitud ning just Ida-Euroopas on ta saavutanud erilise staatuse – Toto Cutugno laulud murdsid end nõukogude perioodil raudse eesriide taha ja tekitasid tunde tõelisest vabadusest. Toto Cutugno suuremad hitid on “L´italiano”, “Serenata”, “Solo Noi”, “Donna, Donna Mia” jt.

Toto Cutugno on meediaga suheldes tagasihoidlik ja väldib pikki intervjuusid. Laulja sõnul on ta kogu oma elu kirja pannud lauludesse ja tal ei ole vaja rohkem endast rääkida. Küll aga on Toto parandamatu romantik ja väga spontaanne, mistõttu võib juhtuda, et keset kontserti tuleb mees rahva sekka, laulab koos oma fännidega ja jagab neile kallistusi ning autogramme.

Toto Cutugno tuleb juba vähem kui kolme nädala pärast, mil kuurortlinnas Haapsalus toimuvad järjekordsed Itaalia kultuuri- ja veinipäevad. Veinipeo raames täitub Haapsalu, mida kutsutakse ka Põhjamaade Veneetsiaks, Itaalia maitsete, suurepäraste veinide ja muusikaga.

Toimuvad erinevad näitused ja degusteerimised. Igal aastal külastavad üritust tuhanded Itaalia kultuuri austajad nii Eestist kui ka välismaalt.

Toto Cutugno toob endaga kaasa ligi 20 tippmuusikut ja meeskonnaliiget, garanteerides piiskopilinnuses emotsionaalse ja kõrgetasemelise muusikaelamuse ka kõige nõudlikumale muusikagurmaanile.

Viimased piletid 4. juunil ainsale Baltikumis toimuvale Toto Cutugno kontserdile on saadaval monstermusic.ee/toto ja Piletilevis. Väravad avatakse juba kell 16:00, et kõik kontserdikülastajad jõuaksid õigeaegselt kohtadele.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.