Teed ületanud tüdruk jäi auto alla

Eile kell 16.44 oli liiklusõnnetus Tallinnas Paldiski maanteel, kus 32-aastane mees sõitis sõiduautoga Peugeot 607 otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületavale 10-aastasele tüdrukule. Jalakäija toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Eile kell 16.50 oli liiklusõnnetus Tallinnas Valdeku tänaval, kus mopeed Aprilia SR50 Street, mida juhtis 25-aastane Peep, põrkas kokku sõiduautoga Honda CR-V, millega sooritas vasakpööret 54-aastane Allan. Õnnetuse tagajärjel toimetati mopeedi juht Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 13.53 oli liiklusõnnetus Tallinnas Paldiski maanteel, kus liinibussile Volvo, mida juhtis 55-aastane Anatoli, sõitis teisest sõidureast ette tuvastamata sõiduauto. Bussi järsu pidurduse tagajärjel kukkus bussis viibinud 67-aastane Hilja. Reisija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 21.55 oli liiklusõnnetus Tallinnas Kloostrimetsa tee ja Pärnamäe tee ristmikul, kus esialgsetel andmetel sõiduauto Chrysler Neon, mida juhtis 22-aastane Taavi, põrkas kokku peateel liikunud mootorrattaga KTM 640, millega sooritas vasakpööret 46-aastane Oleg. Peale kokkupõrget libises mootorratas otsa ristmikul peatunud sõiduautole Mercedes-Benz ML270. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Ärandatud sõidukid:

Lõuna prefektuurist varastati musta raami ja valge esiporitiivaga krossimootorratas Bikebaik 125CC.

Leitud sõidukid:

Põhja prefektuurist on leitud punane traktor T-16 (1986) numbrimärgiga 1842ET

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 14 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.