Video: Kuidas toimib varsti Tele2-s tööle hakkav telefonikõnede sünkroontõlke teenus

Tele2 toob koos Microsoftiga varsti välja telefonikõnede sünkroontõlkimise teenuse , mis lubab eri keelt rääkivatel inimestel üksteisele helistada. Geenius.ee sai seda praegu veel katsejärgus teenust ise proovida ja võib öelda, et see tõesti töötab.

Geenius proovis tõlketeenust inglise ja hispaania keele vahel ehk üks rääkis telefoni inglise keeles ning teine vastas hispaania keeles. Mõneminutilise üsna lihtsas keeles kõne tõlkimine ei valmistanud arvutile erilisi probleeme, kui paar väikest apsakat välja arvata. Tuleb tähele panna ka, et kumbki kõnelejatest ei olnud inglise ega hispaania keele emakeelena rääkijad, nii et arvuti pidi aru saama aktsendiga keelest.

Vaata videot katsetusest:

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.