Eile sai avariides viga viis inimest

Eile kella 07.40 ajal oli liiklusõnnetus Tartu linnas Jaama tänaval, kus 42-aastane Urmas sõitis sõiduautoga Opel Astra hoovist väljudes ette vasakult poolt lähenenud jalgratturile, 23-aastasele Kristole. Jalgrattur sai sõidukilt löögi ja kukkus sõiduteele. Kiirabi toimetas jalgratturi Tartu Ülikooli kliinikumi traumapunkti.

Eile kella 14.05 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Ahtri ja Jõe tänava ristmikul, kus 54-aastane Gennady sõitis veoautoga MAZ tagant otsa tema ees enne reguleeritud ülekäigurada peatunud taksole Peugeot 508, mida juhtis 65-aastane Mihhail. Peugeot reisijad, 57-aastane Sirka ja 42-aastane Marita toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 18.05 oli liiklusõnnetus Põlva maakonnas Mooste vallas Liispõllu-Rasina tee 2,8 km-l, kus kaitseväe kolonn liikus Liispõllu küla suunas. 20-aastane mees peatas sõiduauto Mercedes-Benz 250GD. Peatunud sõidukile sõitis tagant otsa 23-aastane mees sõiduautoga Mercedes-Benz 250GD. Tagumises sõidukis said peale juhi viga veel kaks isikut, kes toimetati Kaitseväe hospidali kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 3 narko- ja 15 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.