Homses Maalehes: “Meeletud” linnaprouad ostsid talu, kuulavad rokkmuusikat ja naudivad pensionieelset aega

60 eluaasta paiku on just paras aeg koerustükke teha, kuulata rokkmuusikat või teha korda üks vana talu. Tallinnas elavad sõbrannad Ulve Okapuu ja Liina Lambert nii tegidki ja naudivad nüüd igat Viljandimaal Kõpus veedetud hetke.

„Mõisa juures keerate paremale ja sealt paistab põllul puude salus kollane maja,“ juhatab Ulve.

Autoklaas on vihmast märg, aga kollane maja särab ka läbi piiskade. Põllule keerav tee viib põlispuudest ümbritsetud talu õuele. Maja ukse vahelt piiluvad Ulve ja Liina naeratavad näod, mis säravad samamoodi nagu kollane maja.

Liina ütleb, et nad on Ulvega nagu see mees seal teatrietenduses või filmis nimega „Meeletu“. „Me oleme ise täpselt samasugused. Laupäeva hommikul istud, pea on nii tühi, üldse ei mäleta, mis töö juures oli,“ jutustab Liina sellest, kuidas mõjub kõigil nädalavahetustel Tallinnast 185 km kaugusel Kõpus käimine. Tööprobleemid on hoobilt pühitud.

Pikemalt loe hakkajatest sõbrannadest homsest Maalehest.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.