Eile said viga jalgrattur ja mootorrattur

Eile kella 17.25 paiku oli liiklusõnnetus Kunda linnas Jaama tänaval, kus 9-aastane poiss väljus jalgrattal maja nurga tagant ning märkas vasakult lähenevat sõiduautot Audi 80, mida juhtis 71-aastane mees. Jalgrattur püüdis sõidukile otsasõitu vältida ja pidurdas järsult, mille tulemusel paiskus ta üle jalgratta juhtraua vastu Audi esiklaasi. Jalgrattur toimetati Rakvere haiglasse tervisekontrolli.

Eile kella 16.49 paiku toimus liiklusõnnetus Pärnu maakonnas Are vallas Kurena külas, kus 51-aastane mees sooritas mootorrattaga Kawasaki möödasõitu eesliikuvast veokist ja tagasi reastudes oli sunnitud tugevalt pidurdama, kuna ees liikus samas sõidureas autokraana. Järsu pidurdamise tulemusena paiskus mootorratas ümber ja mootorrattur sai teekattele kukkudes vigastada. Mootorrattur toimetati Pärnu haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 17 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.