Kodukant Läänemaa sai juurde 19 uut liiget 

Kodukant Läänemaa tegevjuht Ene Sarapuu.
Kodukant Läänemaa tegevjuht Ene Sarapuu.

Esmaspäeval peetud MTÜ Kodukant Läänemaa juhatuse koosolekul otsustati ühingu liikmeks vastu võtta kõik selleks soovi avaldanud ettevõtted ja mittetulundusühingud alates Pagulast ja Hoovõtukeskusest kuni Haapsalu Uksetehaseni välja.

Kokku võeti vastu 19 uut liiget: 3 aktsiaseltsi, 9 osaühingut ja 7 mittetulundusühingut. Kodukant Läänemaal on nüüd kokku 88 liiget.

Paljud liikmeks soovijad tutvustasid juhatusele ja tegevmeeskonnale oma organisatsiooni ja selgitasid soovi astuda Kodukandi liikmeks.

Juhatuse esimehe Merle Mäesalu sõnul on ettevõtjatel ja MTÜdel erinevad huvid ja ootused Kodukandi suhtes. “Ühed soovisid olla rohkem informeeritud organisatsiooni tegevustest ja taotlemise võimalustest, teised soovisid kuuluda organisatsiooni, kus on ka teisi väikeettevõtjaid,“ täpsustas Mäesalu.

Kolmanda sektori esindajad nägid kasu Kodukandi laiahaardelises võrgustikus, kuhu kuuluvad kõik vallad ning ettevõtjate ja MTÜde esindajad.

Kodukant Läänemaa kaks põhilist tegevuseesmärki on külaliikumise edendamine ja LEADER lähenemise rakendamine. Uute liitujate seas on ka neid, kes soovivad panustada maakonna konkurentsivõime tugevdamisse ja töökohtade loomisse. Ühise arutelu tulemusena leiti juba ettevõtlussuunalisi koostöökohti, nagu liikmete ekskursioonid suurettevõttesse ja noorte töölaagri korraldamine.

Ene Sarapuu

Kodukant Läänemaa tegevjuht

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.