Henrik Norman naerutab läänlasi oma reisiseiklustega

Henrik Norman.
Henrik Norman.

Henrik Normanni uskumatud seiklused New Yorgis

24. mail kell 19

Piletid 15 ja 13 € eelmüügis Piletilevis

Broadwayl kirja pandud tekst põhineb tõestisündinud lool. Selle aasta alguse veetis Henrik Normann New Yorgis, elades Times Square’il, hotelli Crowne Plaza 46. korrusel, toas number 4637. Pärast äpardusi lennujaamas, kummalisi intsidente lennukis ja konflikte vastuvõtulauas ei oleks ta eales uskunud, et visiit New Yorki saab edasi veel ainult hullemaks minna. Enam ei jäänud muud üle, kui kõik üles kirjutada. Äratundmisrõõmu jagub kõigile, kes ise vähegi maailmas ringi reisinud on. Väikesed liialdused teenivad ainult üht eesmärki – vaatajatel peab lõbus olema. Lavale astuvad ka mitmed riigijuhid ja avaliku elu tegelased, sest kes oskaks neid veel paremini parodeerida kui mees-nagu-orkester Henrik Normann ise. Kohustuslik kõigile, kes naljast lugu peavad!

Kirjutatud Broadwayl 9. – 16. jaanuaril 2016.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.