Koolilapsed ajasid suurt narkoäri

tabletid

Alaealiste omavahelist uimastiäri uurinud Põhja narkopolitsei avastas Tallinnas tegutsenud ulatusliku narkoketi, mida teati isegi pealinnast väljaspool, kirjutab Postimees. Uurimine puudutab käitlejate või uimastitarvitajatena kümneid alaealisi, kelle käes on liikunud tuhandeid ecstasy-tablette ja kanepit.

Enamik kahtlustatavatest on vanuses 14–15 aastat, nii poisse kui ka tüdrukuid. Peamiselt on nad eestlased ja pärit pealtnäha tavalistest peredest. Nende ainus ühine sotsiaalne nihe on ehk see, et mitut kasvatab kodus ainult üks vanem.

“Ega nad ise olukorra tõsidusest siiamaani päriselt aru saa,” ütles Põhja prefektuuri narkopolitseid juhtiv Leho Laur. Noorte käes võis ju liikuda tuhandeid eurosid ja teadaolevalt isegi kuni tuhandest tabletist koosnev ecstasy-partii, kuid asjaosaliste meelest pole selles midagi erilist.

Pikemalt loe Postimehest.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.