Eile oli neli vigastatutega liiklusõnnetust

Eile kella 04.05 ajal oli liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Viru-Nigula vallas Põdruse-Kunda-Pada maantee 14. kilomeetril, kus seni tuvastamata juhi juhitud sõiduauto Audi A8 kaldus vasakule teelt välja, sõitis puruks bussi ootepaviljoni ja rullus üle katuse. Sõidukis viibinud 19-aastane naine ja 33-aastane mees toimetati Rakvere haiglasse.

Eile kella 17.00 ajal toimus liiklusõnnetus Põlva maakonnas Valgjärve vallas Tallinn – Tartu – Võru – Luhamaa mnt 212. kilomeetril, kus 65-aastase Ennu juhitud Volkswagen Golf kaotas juhitavuse ja kaldus vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga Audi A4 Avant, mida juhtis 42-aastane mees. Audi pukseeris omakorda sõiduautot Ford Tourneo, mida juhtis 49-aastane mees. Volkswagenis kaasreisijana viibinud 65-aastane Helle ja Audis kaasreisijana viibinud 19-aastane Marina toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 23.05 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Sadama 11a juures, kus esialgsetel andmetel kõnniteel liikunud jalakäija, 40-aastane mees kaotas tasakaalu ja kukkus sõiduteele, ette bussile Volvo B9S, mida juhtis 66-aastane Viktor. Peale liiklusõnnetust lahkus jalakäija Sadama 11a majja, kust ta kiirabi toimetas Ida-Tallinna keskhaiglasse kontrolli.

Eile kell 23.31 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Saku vallas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 17. kilomeetril, kus 29-aastase mehe juhitud sõiduautole BMW 318 liikus teele ette põder. Sõiduki juht ja sõidukis kaasreisijatena viibinud 29-aastane naine ning 4-aastane poiss toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 18 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.