Katrina Lehis võitis Itaalias peetud MK-etapil 5. koha

Itaalias Legnanos peetud naiste epee MK-etapi võitis Erika Kirpu. Haapsallane Katrina Lehis oli 5.

Finaalis alistas Kirpu kodupubliku ees vehelnud itaallanna Giulia Rizzi 15:11. Poolfinaalis suutis Kirpu välja tulla 5:9 kaotusseisust ja lisaajal 11:10 alistada Hongkongi vehkleja Vivian Wai Man Kongi.

Tubli võistluse tegi ka Katrina Lehis, kes kokkuvõttes oli 5. Veerandfinaalis kohtusid Kirpu ja Lehis omavahel. Kirpu jäi peale tulemusega 15:13.

Avaringis alistas Kirpu tulemusega 15:12 ameeriklanna Kelley Hurley ning seejärel 15:9 hiinalnna Anqi Xu, 16 parema hulgas oli Kirpu 9:7 parem Londoni olümpiavõitjast ukrainlannast Jana Šemjakinast. Lehis oli esimeses ringis 15:6 parem rumeenlanna Loredana Dinust ning sai seejärel 7:6 jagu prantslanna Lauren Rembist, 16 parema hulgas alistas Lehis 15:13 ukrainlanna Dzhoan-Feybi Bezhura.

Irina Embrich pidi põhiturniiri avaringis tunnistama ukrainlanna Dzhoan Feybi Bezhura 15:11 paremust.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.