Kihnus sõitis noormees autoga teelt välja

Eile kella 13.35 ajal oli liiklusõnnetus Pärnumaal Kihnu vallas Sääre külas, kus juhtimisõiguseta 19-aastane noormess sõitis sõiduautoga Audi 80 vasakule teelt välja vastu puud. Juht toimetati Pärnu haiglasse kontrolli.

Eile kell 19.29 oli liiklusõnnetus Harjumaal Raasiku vallas Aruvalla-Jägala maantee 8. kilomeetril, kus arvatavalt alkoholijoobes ja vastava kategooria mootorsõiduki juhtimisõigust mitteomav 31-aastane mees sõitis sõiduautoga Volvo V70 vasakule teelt välja vastu puud. Juht ja sõidukis kaasreisijana viibinud 43-aastane Aleksei toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 35 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.