Eile sai viga kaks jalakäijat ja kaks jalgratturit

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 47 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Eile kella 14.35 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Endla tänav 55 juures, kus 55-aastane mees tagurdas sõiduautoga Mitsubishi Galant otsa 84-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 20.36 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Pirita teel Marjamäebussi peatuse juures, kus alkoholijoobes 39-aastane jalgrattur sõitis otsa 28-aastasele jalakäijale. Jalakäija ja jalgrattur toimetati AS Ida-Tallinna keskhaigla Ravi tänava korpusesse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 21.50 ajal oli liiklusõnnetus Pärnu maakonnas Halinga vallas Pärnu-Jaagupi alevikus Uus tänav 30 maja ees, kus alkoholijoobes 30-aastane jalgrattur kukkus jalgrattaga selili ja sai vigastada. Jalgrattur toimetati Pärnu haiglasse.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.