Haapsalus tutvustatakse rannapiirkondadesse ja kalandusse suunatavaid toetusi

F: Pixabay.com.
F: Pixabay.com.

Kolmapäeval, 25. mail on Haapsalu kultuurikeskuses infopäev, kus tutvustatakse Euroopa merendus- ja kalandusfondi 2014-2020 Eesti rakenduskava rannapiirkondadesse ning kalandussektorisse suunatavaid toetusi.

Aastatel 2014-2020 investeeritakse rannapiirkondadesse ja kalandussektorisse kokku 129,6 miljonit eurot. Töötlemisse ja turustamisse investeeritakse 32,5 miljonit eurot, rannapiirkondade arengusse 27,7 miljonit eurot, 26,2 miljonit eurot kalapüügivahenditega ja keskkonnahoiuga seotud investeeringuteks ning 17,8 miljonit eurot vesiviljeluse arendamiseks.

Infopäeval tehakse ülevaade fondi toetusvõimalustest, lähiajal avatavatest meetmetest ja toetustingimustest ning Läänemaa kalanduspiirkonna plaanidest toetuste kasutamisel. Infopäeva avab maaeluminister Urmas Kruuse.

Päevakava ja registreerumine http://goo.gl/wd85BC.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.