Harku kinnipidamiskeskuse psühholoogi leping peatati päev pärast PPA kritiseerimist

Eelmisel esmaspäeval avaldas Eesti Päevaleht Harku kinnipidamiskeskuses abivajajaid nõustanud psühholoogi Urve Kauri arvamusloo „Kas politsei kardab hambaharja?”. Keskuse eluga inimliku poole pealt lähedalt tuttav, heitis ta arvamusloos politseile ette liigset võimunäitamist novembris toimunud operatsioonis.

Süsteemile usaldusväärsust andvate fikseeritud väärtuste vastu eksinud peaksid otsustamise tasandilt lahkuma, kirjutas Kaur. Ent esialgu näib, et probleemile avalikkuses tähelepanu juhtimise eest tuleb lahkuda hoopis temal endal.

Kaur on lepinguga seotud koolituskeskusega Reiting, mis osutab PPA-le Harku kinnipidamiskeskuses nõustamisteenust. Arvamusloos tsiteeris Kaur peamiselt meedia vahendusel juba teada olnud infot ja avas ka ühe nõustatava tausta.

Pikemalt loe Eesti Päevalehest. 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.