Microsoft lõpetab Nokia-katsetused, koondatakse üle tuhande soomlase

Microsoft teatas eile, et nende Nokia-katsetusega on lõpp ning nad tõmbavad end mobiiliärist väga suurel määral tagasi, kirjutab Geenius. See tähendab koondamisteadet rohkem kui 1300 soomlasele ning veel 500 inimesele teistest riikidest.

Pärast neid koondamisi ongi Microsofti Lumia-äriga kõik: enamus Nokiast tulnud inimesi on koondatud, nuputelefonide äri on müüdud ning kokkuvõttes kuludena ligi 10 miljardit dollarit maha kantud.

“Me keskendume telefonide osas sellele, kus me eristume: suurfirmade turule, mis väärtustavad turvalisust, seadmehaldust ning meie Continuum tehnoloogiat ning tarbijatele, kes samuti neid asju väärtustavad,” teatas Microsofti juht Satya Nadella. “Me jätkame innovatsiooniga nii seadmete kui pilveteenuste alal kõigil mobiiliplatvormidel.”

Pikemalt loe Geeniusest.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.