Haapsalus Kalmistu tänaval tossas saepuruhunnik

27. mail kell 2.09 teatati häirekeskusele, et Haapsalus Kalmistu tänaval tossab saepuruhunnik. Päästjad selgitasid välja, et põlemist ei olnud, kuid jahutasid siiski hunniku veega, et vältida tulekahju tekkimist.

Pärnumaa:

26. mail kell 23.06 teatati häirekeskusele sõiduauto põlemisest Halinga vallas Anelema külas. Päästjate saabudes põles sõiduk lahtise leegiga. Tulekahju kustutati kell 23.51, auto hävis tules.

26. mail kella 18.57 paiku käisid päästjad Pärnu-Jaagupis Uuel tänaval. Helistaja oli mures, kuna kahekordsest majast tuli kärsahaisu ning kuulda oli suitsuanduri signaali. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et kõrbema oli läinud pliidile unustatud toit.

Järvamaa:

26. mail kell 10.47 sai häirekeskus teate tulekahjust Väätsal Kooli tänaval. Teataja sõnul põles koolimaja fassaad. Päästjate saabudes olid kohal viibinud ehitajad tulekahju kustutanud. Esialgsetel andmetel võis põleng alguse saada ehitustöödest.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.