Liiklusõnnetustes sai viga kolm jalgratturit

Eile kella 13.37 paiku oli liiklusõnnetus Harjumaal Laagris Hoiu tänaval, kus 39-aastase mehe juhitud sõiduautoga Nissan Navara põrkas kokku reguleerimata ülekäigurajal jalgrattaga teed ületanud 8-aastane poiss. Peale liiklusõnnetust autojuht peatus, aitas jalgratturi püsti ja lahkus sündmuskohalt. Jalgrattur toimetati kontrolliks Tallinna lastehaiglasse.

Eile kell 16 oli liiklusõnnetus Pärnumaal Halinga vallas Tallinn-Pärnu-Ikla mnt 104.7 km, kus 39-aastane mees sõitis sõiduautoga Škoda Octavia tagant otsa tee paremal äärel teehooldust teinud traktorile. Autojuht ja traktorit juhtinud 40-aastane mees toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kell 17.12 oli liiklusõnnetus Tartus Anne ja Paju tänavate ristmikul, kus 45-aastase naise juhitud sõiduautole Volkswagen Passat sõitis peale jalakäijate ülekäigurada paremalt poolt vastu külge jalgrattur, 12-aastane poiss. Jalgrattur toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kell 17.17 oli liiklusõnnetus Tartumaal Ülenurme vallas Reola külas Vilja teel, kus 24-aastane mees sõitis mootorrattaga Moto Guzzi vasakkurvis teelt välja paremale poole põllule. Mootorrattur toimetati Taru Ülikooli kliinikumi.

Eile kell 20.06 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas E.Vilde tee 133a juures majadevahelisel teel, kus 30-aastase mehe juhitud sõiduauto Jeep Grand Cherokee põrkas kokku paremalt lähenenud jalgrattaga, mida juhtis 73-aastane mees. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 20.38 oli liiklusõnnetus Tallinnas Vikerlase ja Pikri tänavate ristmikul, kus sõiduauto Renault Laguna, millega sooritas vasakpööret 33-aastane naine, põrkas kokku vasakult lähenenud mootorrattaga Honda CBR 600RR, mida juhtis 32-aastane mees. Mootorratas paisku küljele ning libises otsa Vikerlase tänava äärde pargitud sõidukitele Opel Omega ja VW Touran. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 10 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.